Jdi na obsah Jdi na menu
 


Od Berana proběhlo několik akcí. Zde je jejich stručná rekapitulace:

 

1) „Velká voda (Vltava) termín “ 10.8. – 12.8.2007. Akce jako vždy vydařená, vody dost, pouze poslední dva dny lilo jako z konve. PRDi s námi jeli, ale skončili těsně před cílem v kempu „Zlatá koruna“.Prostě nestačili na ostřílené větrem a deštěm ošlehané Hrochy.

 

Poslední úsek ze Zlaté koruny do Boršova bylo opravdu pro silné nátury. Déšť stíhal liják a naopak. Do Boršova jsme dorazili totálně promočení. Přímo v restauraci jsme se převlékli, přítomné dámy obdivovali statná „hroší“ těla a následovalo tradiční opečené kuřátko z místního roštu. Někteří jedinci odjeli již večer domů do Prahy (duo Jára + Lenka), ale ostatní vydželi. Celkově zdařilá akce…Pár foteček je v albu.

 

2) 1.9.2007 Rafty Lipnozde jsme opět nesměli chybět. Vzrušující rafťácká akce na smradlavé vodě vypouštěné z Lipenského rybníka. Za hrochy závodili Petr, Jára, Milan, Lájoš, Ondra, Pedro a Petr z „korýtkového areálu“. Po 5-ti sobotních sjezdech toho měli všichni jako buchet. Ondřej udělal perfektní záběry a video klipy ze dvou sjezdů. Vzhledem k velikosti souborů to mohu na požádání vypálit na DVD. Jinak fotečky jsou v albu.

 

3) „Jižní Morava patří PRDům“ – III. ročník zdařilé akce v Březí u Mikulova, od 14.9. – 16.9.2007 se zúčastnili také někteří Hroši se svými stařenkami. Akce byla opravdu super. Burčák tekl proudem v pátek i v sobotu. Celkem jsme najeli cca 90 km (v sobotu cca 56 a v neděli 34 km). Bohužel v sobotu se výlet neobešel bez úrazu, když „hroší“stařenka Jaruška si upravolala za jízdy jednou rukou kalhotky a druhou nezvládla řízení. Prostě za nepozornost zaplatila odřeným loktem, koleny, vymknutým palcem a dost velkým šokem. Počasí však bylo super a večerní ochutnávka vín spojená s odbornou přednáškou všem zvedla náladu. Co jsme všechno viděli? Zámek v Mikulově a ve Valticích, spoustu krásných vinných sklípků a krásnou přírodu – viz. foto album. PRDi jsou super parťáci a myslím si, že naše společné akce budou i nadále pokračovat.

 

4) 22.9.2007 Hamerák :

Bohužel pro velký zájem vyznavačů vodních sportů bylo potřeba opravovat hráz v době konání akce, takže Hamerák se nejel protože byl zrušený. (Lájoš, září 2007)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Hamerák

lájoš,10. 10. 2007 7:52

Bohužel pro velký zájem vyznavačů vodních sportů bylo potřeba opravovat hráz v době konání akce, takže Hamerák se nejel protože byl zrušený.